Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


МІСЬКА ЕЛЕКТРИЧКА Київ: розклад руху міської електрички Києва, нова городська електричка

Розклад міської електрички Києва

З жовтня 2011 року в столиці щодня курсує нова міська електричка довкола Києва.

Київська міська електричка слідує по колу по та проти годинникової стрілки. Маршрут руху міської електрички здійснюється в правий та лівий бік від залізничної станції Дарниця, зокрема Дарниця - Вокзал - Петрівка - Дарниця та Дарниця - Петрівка - Вокзал - Дарниця.

Маршрут міської електрички Києва на правий берег (за годинниковою стрілкою): Дарниця -станція Лівий берег - станція Видубичі (Теличка) - Північна (Залізничний вокзал) - Караваєви Дачі (Кардачі, Чоколівка) до станції Київ-Волинський - Борщагівка - Рубежівська (Нивки, Святошин) - Сирець - Вишгородська - Зеніт - станція Петрівка - Троєщина - Лівобережна - Дарниця.

Зворотній маршрут руху міської електрички Києва на лівий берег (проти годинникової стрілки): Дарниця - Лівобережна - станція Троєщина - станція Петрівка - Зеніт - Вишгородська - станція Сирець - Рубежівська - Борщагівка - Київ-Волинський - Кардачі - Вокзал - Видубичі - Лівий берег - Дарниця.

Зупинки міської електрички: увага, київська міська електричка не проходить через станцію Святошино, Протасів Яр, Київ Московський.

Розклад руху городської електрички в місті Київ поділяється на ранкові та вечірні рейси (міська електричка курсує з 6-30 до 10-30 та з 16-30 та 21-30).

Ціна квитків на міську електричку становить 1,70 грн. Білети на міську електричку в Києві можна придбати на відповідних станціях, де вона зупиняється. У складі міської електрички курсує зазвичай 5-6 сидячих вагонів 3 або 2 класу.

Похвилинний графік (розклад) міської електрички...

Київська міська електричка - маршрут




Розклад міської електрички (Київ)

Скачати детальний РОЗКЛАД МІСЬКОЇ ЕЛЕКТРИЧКИ КИЄВА з сайту Південно-Західної залізниці за маршрутом Дарниця - Вокзал - Петрівка - Дарниця тут, за маршрутом Дарниця - Петрівка - Вокзал - Дарниця тут.

УВАГА: розклад київської електрички постійно оновлюється, актуальна інформація за тел. 425-2026 (довідкова міської електрички Києва).

См. также по-русски: расписание киевской городской электрички

Тема: київська міська електричка, розклад руху та станції, зупинки

22 comments:

Анонім сказав...

Скажіть, будь ласка, чи є 3 вільні плацкартні
місця на 27 липня на поїзд Ковель-Одеса від
ст. Рівне до Одеси. І скільки коштує квиток?
Дякую

Василь Нагірний сказав...

Я сам зі Львова, вчуся в Києві, мені реально подобається міська електричка в Києві. Розклад руху в неї щоправда не найкращий, краще було би, щоб міська електричка цілий день ходила, але і так гарно. Дуже зручно. Я би хотів щоб була не тільки Київська, а також і ЛЬвівська міська електричка.

Анонім сказав...

класна електричка хулі швидко їзде

Анонім сказав...

А є де скачати розклад миської електрички?????

Владислав сказав...

Розклад можна завантажити в ПДФ форматі тут
http://bit.ly/r9yy8E
http://bit.ly/tvpmWq

Анонім сказав...

незручний цей ваш розклад міської електрички, переробіть

Анонім сказав...

Підскажіть, будь ласка вартість квитка Симферополь-Рівне (Симферополь-Ковель) плацкарт, купе

Анонім сказав...

скажите пожалуйсто сколько стоит билет на поежд 134 луганск львов?

Анонім сказав...

наявність квитків на потяг до Черкас (Сімферопольський ) на 14.02.12 ,плацкарт ,нижня полка ,ціна

Анонім сказав...

де білети на міську електричку продають?

Анонім сказав...

Міська електричка в Києві не по білетах, а по жетонах їздить!!

Анонім сказав...

А чому ця міська електричка київська вдень не їзде?

Анонім сказав...

Ціна квитка у вагоні плацкарт потягу №49 з Тернополя до Львова?

Анонім сказав...

наявність квитка на потяг львів-херсон на 19.05.2012, ціна квитка

Анонім сказав...

чи є квитки на потяг Львів-Херсон на 25 серпня (купе)?

Анонім сказав...

в эту электричку засунуть бы нашого пидара мэра, что б он сука больше часа простоял на платформе потом не доехал до нужной станции, потому что этот "титаник" на котором едешь загорелся по дороге.
ни у одного мега руководителя не возникло идеи поменять как то расписание после открытия троещина2, на кой хуй ее бвло открывать??? на этом полустанке никто все равно не может войти в эту мега электричку.
придумывали ее для вывоза людей с левого берега и что на самом деле? а на деле на левый берег едет 4состава с левого берега аж один!!! это ж апофиоз или выражаясь понятным языком- ПИЗДЕЦ, там сидят одни пидары и долбоебы управляющие этим всем цирком.
суки кабы вы пидары всю жизнь так ездили.

Анонім сказав...

убирали электрички в час пик.
Утром не ходят электрички, большое опоздание на работу
Уже дошло до того что с киев-волынского в сторону дарницы нет 2-ух утренних электричек в 7.02 и 7.19. собирается толпа народа которая хочет выбраться куда-нибудь. Теперь это действительно наземное метро, забитые вагоны, а большинство едет от конечной до конечной. Разница только в том, что метро ждешь 2 мин. а электричку 45 мин. и более (как повезет). Расписание не соответствует действительность, электрички ходит как ей удобно, если добираться на жд вокзал то лучше на электричку не рассчитывать может и не приехать.

Анонім сказав...

Почему электричка не останавливается в Протасовом Яру?

Анонім сказав...

Я искала стоимость билета на электричку Киев-Фастов. И получила все, что угодно, только не цену. Это, что, тайна?

Unknown сказав...

Стою уже час на ст. Вышгородская, ни одной электрички!!!!Вы что издеваетесь???Сентябрь месяц,всем на работу, час пик вечером!!! Не стыда,не совести!!

Алла сказав...

Чому Укрзалізниця все скидає на інших? Вже другий день приміські електрички запізнюються на 40- 50 хвилин. Чекають більше тисячі людей на станції Троєщина -2 та іньших станціях. Люди спізнюються на роботу. При посадці в потяг люди штовхаються не далеко і до травм. А обіцяли пасажирам на всю країну додати потяги, відремонтувати. І все це до осені. От і осінь ...Що зробила Укрзалізниця для покращення роботи приміської електрички? Чекаю на відповідь. Алла.
Відповідь: Повідомляємо, що міські електрички знаходяться на балансі КП "Київпастранс". Внаслідок недостатнього фінасування проведення ремонтних робіт цих електропоїздів, Південно-Західна залізниця була змушена відсторонити 4 склади електропоїздів, що не відповідають технічним вимогам та не забезпечують безпеку руху. З цієї причини проходить збій в графіку руху. Телеграми про відміну поїздів були розміщені біля квиткових кас зупиночних платформ по маршруту курсування міської електрички. За більш детальною інформацією щодо часу відновлення повноцінного графіку курсування міської електрички пропонуємо Вам звертатись до КП "Київпастранс" за адресою: вул.Набережне шосе,2, м.Київ.

Анонім сказав...

всьо - бобік здох?

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.