Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Електронний квиток на поїзд | Купити електронний квиток на потяг


Електронний білет на поїзд в Україні

Починаючи з 5 лютого 2013 року ДП Укрзалізниця розпочала продаж електронних квитків на поїзди.

На першому етапі здійснюється дослідна експлуатація системи, тому наразі купити електронний квиток на поїзд можна лише на потяги класу Інтерсіті + (поїзд Хундай).

Як можна купити електронні квитки на поїзд?

Пасажир може замовити та купити електронний квиток через інтернет, здійснивши оплату звичайною платіжною карткою, відкритою для розрахунків в мережі Інтернет.

Після того як електронний залізничний квиток оплачено, пасаж має самостійно роздрукувати свій електронний білет, що стає повноцінний проїзним документом.

Скільки коштує електронний жд квиток?

Електронні билети на поїзд фактично не відрізняються від звичайних квитків на бланках суворої звітності, тобто вартість електронного квитка, роздрукованого пасажиром на принтері, ідентична.

На які поїзди можна зараз замовити та купити електронний квиток?

Наразі купити електронний квиток можна на поїзд Хюндай Київ-Львів та Львів-Київ, Київ-Донецьк, Київ-Харків, Київ-Дніпропетровськ та у зворотньому напрямку.

Електроний квиток при посадці на потяг:

При посадці до вагону провідник поїзда перевіряє наявність та відповідність електронного квитка за допомогою спеціального мобільного термінала. Жодних додаткових дій при цьому від пасажира, що має електронні жд квитки, не вимагається.

Як повернути електронний квиток жд?

Повернення електронних квитків на поїзд здійснюється так само, як і звичайних квитків, куплених через інтернет (див. Повернення квитків на поїзд)

Коли можна буде купити електронний квиток на поїзд у будь-якому напрямку?

Відповідно до планів ДП Укрзалізниця, до кінця 2013 року пасажири залізниці отримають можливість замовити та купити онлайн електронні квитки на всі поїзди по території України.

Тема: електронний квиток на поїзд - як купити квитки

5 comments:

Анонім сказав...

задрали вже з своіми Хундаями!!! Елетронні квитки це добре але я не поїду хундаєм на київ ніколи

Анонім сказав...

дадада.вони будуть як китайські телефони, зарз в україні..........

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка чи є потяги на Калінінгад? Які саме, скільки коштує квиток і чи потрібна для цього віза? Дякую

Анонім сказав...

Доброго дня! Як краще добратись до Черкас зі Львова? ДЯкую

Admin сказав...

Прямий потяг ЧЕРКАСИ-ЛЬВІВ курсує по 1, 5, 9, 13, 17, 21, 25 числах місяця.

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.