Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Київ-Тернопіль залізничні квитки, ціна: жд квитки на поїзд Тернопіль-Київ


Ціни на залізничні квитки на потяг Київ-Тернопіль і Тернопіль-Київ

Квитки на потяг з Києва до Тернополя, які можна купити як онлайн, так і на залізничному вокзалі, користуються стабільно високим попитом, тож на сьогодні за напрямком Київ-Тернопіль курсує одразу кілька потягів.

Дістатися потягом з Тернополя до Києва і назад можна як внутрішніми поїздами Укрзалізниці, так і міжнародними рейсами.

Зокрема, за вказаним маршрутом курсує фірмовий поїзд № 143 Київ-Івано- Франківськ (відправлення зі столиці о 21:00, прибуття в Тернопіль о 04:24), потяг № 49 Київ-Трускавець (час відправлення о 20:18, прибуття до Тернополя о 03:18), поїзд № 117 Київ-Чернівці (відправлення з Києва о 18:43, прибуття в Тернопіль 1:49 ), а також нічні поїзди № 081 Київ -Ужгород та сезонні за вказівкою.

Хюндай Київ-Тернопіль

Щоденно з Києва в Тернопіль курсує швидкісний поїзд Інтерсіті + №159, час відправлення 16-00, прибуття 21-54

Дізнатися вартість квитків на поїзд Тернопіль-Київ...



Міжнародні поїзди, на яких можна дістатися до Тернополя з Києва, якщо купити квитки на поїзд онлайн або в жд касі: Москва-Софія, Москва-Будапешт, Москва -Ужгород, Москва-Львів та інші .

Ціна білетів на потяг Тернопіль

Базова вартість залізничних квитків на поїзд Київ-Тернопіль становить 95 грн плацкарт та 160 гривень купе. Ціна жд квитків на Хюндай з Тернополя до Києва складає 140 грн 2 клас.

Інформацію про наявність вільних місць, розклад поїздів Тернопіль-Київ 2014, а також питання, як купити, забронювати жд білети з Києва до Тернополя можна через сервіс онлайн довідки.

Тема: квитки на поїзд Тернопіль-Київ, вартість, розклад

1 comments:

Анонім сказав...

чому на пятницю ціна білетів з тернополя вище?

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.