Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Білети на поїзд: корисні поради, як придбати жд білети на потяг в Україні


Як найзручніше купити білети на поїзд онлайн?

Сьогодні залізниці охоплюють всю територію України, створюючи зручну і достатньо просту інфраструктуру шляхів сполучення. Єдиною складністю виступає придбання квитків, оскільки деякі маршрути користуються особливою популярністю у населення.

Не зовсім легальні способи подорожей, звичайно, також достатньо популярні, але здебільшого легше просто придбати білети на поїзд раніше потрібної дати.

Поради з придбання жд квитків...


1. Перше, що варто запам’ятати – всі онлайн-сервіси по придбанню квитків на потяг – це єдина альтернатива довгому очікуванню в чергах залізничних вокзалів. Користуючись набутим досвідом подорожей, серед найзручніших ресурсів можна виділити:

  • офіційний сайт Укрзалізниці booking.uz.gov.ua
  • портали брати e-kvytok.kiev.ua та www.e-kvytok.com.ua
Решту ресурсів важко назвати достатньо надійними, оскільки програмне забезпечення сайтів іноді дає збій.

2. Банківський сервіс Приват24 дає можливість купувати білети на поїзд в онлайн режимі, але слід зазначити, що відсоток комісії при розрахунках досить високий. На вищезгаданих ресурсах комісія набагато нижча.

Повна комісія при придбанні квитка за допомогою сторонніх ресурсів стновить 7.00 гривень з можливістю бронювання місця. Сама послуга коштує 17.00 грн, але функція придбання спеціального квитка (студентського) наразі відсутня.

Щодо комісії Приват24, то її процент складений, і залежить від того, скільки коштують самі білети на поїзд (середній комісійний відсоток – 20 грн).

Гаджети iPad і iPhone дають можливість скористатися сервісом Bilet Cafe, який перевіряє наявність квитків на потрібні маршрути кожні 20 хв.

3. Онлайн-розрахунки можна здійснювати за допомогою банківських карт (наприклад, MasterCard або Visa), розблокованих для оплати в онлайн-режимі. Всі питання майже миттєво вирішують оператори лінії підтримки, якщо проблеми з’являються під час придбання квитків.

4. Деякі інформаційні служби надають безкоштовну інформацію про актуальний розклад поїздів, а також в режимі онлайн дають можливість дізнатися про наявність місць на поїзд та вартість жд білетів на певний потяг, дату, час відправлення тощо. Серед таких служб можна виділити сайт www.rozklad-poizdiv.com, російськомовний сервіс www.e-bilet.uz.ua та інші.

5. Якщо білети на поїзд все-ж таки не пощастило придбати, то можна скористатися наступними порадами:

Квиток на наступну по маршруту станцію іноді відшукати значно легше, особливо якщо напрямок не дуже популярний. Так, з Харкова до Києва можна доїхати не тільки прямим шляхом, але й придбати квиток на потяг Харків-Львів. Так як час зупинки на потрібній станції може бути не найзручнішим, важливо не пропустити її.

Після того, як Укрзалізниця змінила деякі правила продажу, білети тепер можливо "вхопити" протягом кількох діб. У більшості випадків до потягів додається один або декілька вагонів й після того, як всі квитки були придбані. Купити місця в доданому вагоні можливо за дві-три доби до дати відправлення. Важливо щоденно перевіряти сайти онлайн продажу білетів, тому що невелика кількість квитків буде здаватися громадянами.

За добу до відправлення обов’язкові броні для працівників міліції, залізничників та інших знімаються. Таким чином, білети на потяг можна дістати досить просто, але увагу необхідно звернути на деякі моменти. Час вираховується не від прибуття потягу на певну станцію, а саме від відправлення з початкової зупинки.

Придбаний за допомогою онлайн-сервісів жд квиток краще роздрукувати, хоча достатньо просто записати його код; обміняти його можна в залізничній касі.

Незважаючи на те, що вищевказані операції займають не більше 5-10 хвилин, набагато зручніше мати хоча б невеликий запас часу на випадок форс-мажорів і непередбачених ситуацій.

Тема: білети на поїзд, як зручніше придбати жд квитки в Україні

16 comments:

Анонім сказав...

а чи справді касири мають право ось так просто викидати білети на поїзд перед самим відправлення??? це спекуляція

Анонім сказав...

Половина билетов на поезд в Украине продается спекулянтами!

Анонім сказав...

Чи діє чорнобильське дитяче посвідчення для зниження ціни жд квитка для дитини?

Admin сказав...

Знижка для дітей на купівлю залізничних квитків надається всім без виключення, чорнобильське посвідчення не потрібне.

Анонім сказав...

Чи є такий потяг Ковель Дніпропетровськ або щось таке чим я можу доїхати до Ковеля?? будь ласка допоможіть мені !""

Анонім сказав...

Добрий вечір! Підскажіть як краще їхати залізницею з Олевська до Тернополя? Буду дуже вдячна:)

Анонім сказав...

Скільки коштує квиток з Тернополя до Кременчука

Анонім сказав...

Добрий вечір, підкажіть, чи є поїзд прямий з Тернополя до Кременчука? І яка вартість квитка?
Як ще можна туди добратись?

Admin сказав...

Прямий поїзд КОВЕЛЬ-ДНІПРОПЕТРОВСЬК і ОЛЕВСЬК-ТЕРНОПІЛЬ не курсує. Рекомендований потяг Ковель-Київ і Київ-Дніпропетровськ, а також Олевськ-Київ і Київ-Тернопіль.

Admin сказав...

Потяг ТЕРНОПІЛЬ-КРЕМЕНЧУК не курсує, рекомендований поїзд з пересадкою Тернопіль-Київ і Київ-Кременчук.

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка о котрій годині на сайті залізниці з'являються квитки для продажу за 30 днів до дати відїзду???
Оскільки мала можливість протестувати і нажаль з 00:00 год. до 02:30 год. квитків не було у продажі.

Анонім сказав...

постійні перебої в системі, чому не можна по правилах купити квитки на поїзд за 45 днів?????

Анонім сказав...

Как добраться из Ровно в Геническ

Admin сказав...

Прямий потяг РІВНЕ-ГЕНІЧЕСЬК відсутній. Рекомендовано поїзд Рівне-Київ та Київ-Генічеськ.

Юлия сказав...

Скажіть будь-ласка як добратися до Маріуполя з Рівного ?

Пасажир сказав...

Як дістатися Рівного до Херсона?

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.