Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Поїзди Х'юндай (HYUNDAI) в Україні: нова класифікація поїздів


Новий потяг Х'юндай отримає клас ІНТЕР СІТІ +

Невдовзі на українців очікує повна зміна класифікації поїздів. Проект нової класифікації поїздів для Укрзалізниці розроблявся фахівцями-науковцями на основі аналізу класифікацій, що діють в Європі, Росії та Білорусії. Про це повідомив в  заступник директора Державного науково–дослідного центру залізничного транспорту Олег Христофор.

Згідно з проектом нового розподілу пасажирських поїздів денні електропоїзди підвищеного комфорту, що зараз курсують між Києвом та обласними центрами України (напр. Вінниця, Житомир, Рівне, Луцьк), будуть називатися Інтер Сіті, а нові поїзди виробництва HyundaiІнтер Сіті +...

У той же час електропоїзди, що сьогодні курсують у приміському сполученні, до нової класифікації не потрапляють і вартість проїзду в них, як і якість послуг, залишиться без змін.

Нова класифікація пасажирських поїздів розроблена фахівцями Укрзалізниці.

На сьогодні проект нової системи класифікації пасажирських поїздів знаходиться на розгляді та затвердженні в Міністерстві інфраструктури України.

Розробка нової класифікації поїздів в Україні викликана необхідністю інформувати споживача щодо рівня якості надання послуг з перевезень пасажирів залізничним транспортом в залежності від класу поїзду та вагону.

З урахуванням якості отриманої послуги Укрзалізницею запропоновано наступні класи пасажирських поїздів:

- денні пасажирські поїзди: Євро Сіті (EС), Інтер Сіті + (ІС+), Інтер Сіті (ІС), Регіональний експрес (РЕ), Регіональний поїзд (PП);
- нічні пасажирські поїзди: Євро Найт (EN), Нічний експрес (НЕ), Нічний швидкий (НШ), Нічний пасажирський (НП).

Джерело: офіційний сайт Укрзалізниці

Тема: поїзд Хьюндай, Інтер Сіті плюс - нова класифікація поїздів

0 comments:

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.