Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Знижки для СТУДЕНТІВ на Залізниці на жд квитки


Знижки на квитки на поїзд для студентів

Відповідно до діючих правил Укрзалізниці, студентам та учням очної форми навчання шкіл, училищ та ВУЗів надається знижка в 50% вартості проїзду у поїздах у загальних, сидячих та плацкартних вагонах.

Знижка на білети для студентів діє цілий рік. Обов'язковою умовою для отримання жд квитка зі знижкою є пред'явлення чинного студентського або учнівського квитка із записом про денну або стаціонарну форму навчання.

Важливо! Пільги на проїзд у поїздах надаються також іноземним громадянам, які навчаються в Україні.

Докладніше про знижки для студентів на Укрзалізниці...

Відповідно до офіційних правил, учням і студентам очної форми навчання середніх загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів незалежно від форми власності, у період з 1 січня по 31 грудня надається знижка в розмірі половини вартості проїзду у загальних та плацкартних вагонах.

Оформлення пільгового проїзду та посадка до вагона здійснюється за студентськими чи учнівськими квитками установленого зразка.

Підставою для придбання пільгового проїзного документа є тільки студентський чи учнівський квиток установленого зразка з фотокарткою.

Студентський чи учнівський квиток перевіряється на відповідність даних щодо дійсності року навчання. Фотокартка та інформація про рік навчання завіряються печаткою навчального закладу.

Студентський чи учнівський квиток перевіряється на предмет наявності запису щодо форми навчання - "денна" або "стаціонар", завіреного печаткою відповідного навчального закладу. Пільги надаються тільки студентам і учням, у т. ч. іноземним громадянам, які навчаються у навчальних закладах України.

Тема: знижки для студентів на залізниці

24 comments:

Анонім сказав...

ок!

Анонім сказав...

а чи діють студентські знижки на поїзди в Росію?

Анонім сказав...

не діють, на жаль

Анонім сказав...

а чи діють студентські знижки на поїзди в Крим?

Анонім сказав...

а якщо я навчаюсь в ігшій країні я зможу отримати знижку?

Анонім сказав...

Міжнародний студентський ISIC надає знижки в Україні?

Анонім сказав...

Чи є пільги для дітей сиріт на поїзди?

Admin сказав...

Відповідно до рішення ДП Укрзалізниця в 2013 р. продовжено благодійну акцію з безкоштовного перевезення дітей до 16 років наступних категорій: -дітей – сиріт та дітей, що залишилися без піклування батьків; -дітей – інвалідів всіх категорій; -дітей військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов`язків, - дітей загиблих шахтарів та залізничників. Увага: пільги поширюються тільки на загальні та плацкартні вагони, 1-2 клас регіональних експресів та електрички.

Анонім сказав...

Як на http://booking.uz.gov.ua/ зарезервувати квиток по студентському?

Admin сказав...

Купити залізничні квитки по студентському на даний час можливо лише безпосередньо в залізничних касах. Продаж жд білетів в інтернеті через сайт ДП Укрзалізниця, сервіс Е-Билет тощо здійснюється лише на загальних підставах.

Анонім сказав...

дітям до 14років яка вартість квитка?

Анонім сказав...

скажіть будь ласка вартість квитків у дві сторони на поїзд Інтерсіті + харків-київ ?

Анонім сказав...

по студентському ?

Анонім сказав...

а чи діють студентські знижки на потяг до Молдови?

Анонім сказав...

А на поїзд до Мінську діє студентський?

Анонім сказав...

яка ціна квитка з тернополя в одесу і чи діють знижки по студентському?

Unknown сказав...

Чи діють студентські знижки на потяги інтерсіті?

Roman сказав...

Чому опція купівлі студентського квитка не передбачена і Інтернеті? http://booking.uz.gov.ua/ ???

Анонім сказав...

чому не можна взяти квиток на поїзд по студентському через інтернет? адже це так зручно. не потрібно їхати на вокзал. стояти в ерзі. і обманювати ніхто не буде. адже обмаан легко виявити при посадці в поїзд

Анонім сказав...

Обмеження прав студентів на електронне резервування

Анонім сказав...

я сдудент вишу, але студквитки так досі і не видали , як я можу скористатися пільгою купивши квиток без студквитка попередньо підтвердивши що я дійсно студент ???

Admin сказав...

Купити жд квитки на потяг зі студентською знижкою можна лише по факту пред'явлення студентського квитка.

Анонім сказав...

Якщо загубили студентський квиток, чи можна купити квиток за знижкою з Міжнародним студентським ISIC?

Анонім сказав...

Діє студентській на потяг Львів Варшава

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.