Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Поїзд СЕВАСТОПОЛЬ - МОСКВА №18: залізниця, КВИТКИ ОНЛАЙН

Розклад руху на поїзд Севастополь - Москва №18 (2011-2012 рік)

Швидкий потяг Севастополь-Москва №18 іде щодня о 17.15 через Сімферополь, Джанкой, Запоріжя, Харків, Орел і прибуває до Москви (Курський вокзал) о 19.15 наступного дня. Загалом, поїзд Севастополь-Москва перебуває в дорозі 25 годин.

Розклад: зворотній Москва-Севастополь№17 відходить о 10.25 за місцевим часом, час прибуття до Севастополя об 11 ранку. Вартість квитків...
Ціна квитків на Севастополь-Москва №18 становить 1277 гривні купе, 705 грн плацкарт із білизною, 2554 гривень вагон-люкс.

Наявність місць онлайн на поїзд Севастополь-Москва

Поїзд Севастополь-Москва №18 обслуговує Придніпровська залізниця.

Тема: поїзд Севастополь-Москва (Sevastopol-Moscow), ціна білетів

2 comments:

Анонім сказав...

скільки коштує білет з івано-франківська до конотопа на поїзд софія-москва???

Анонім сказав...

Які є маршрути з Львова до Кривого Рога,ціни та наявність білетів на 04.08.12

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.