Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Поїзд КИЇВ-ДОНЕЦЬК нічний ХЮНДАЙ, квитки. №150 Донецьк-Київ


Новий нічний Хюндай КИЇВ-ДОНЕЦЬК і ДОНЕЦЬК-КИЇВ №150

З 30 листопада 2012 року "Укрзалізниця" вводить щоденний нічний швидкісний поїзд "Інтерсіті +" (Хюндай) сполученням Київ-Донецьк та Донецьк-Київ.

Введення нового поїзда зумовлено значним попитом на нічні перевезення між Києвом і Донецьком.

Нічний поїзд Київ-Донецьк №150 Хюндай розклад руху:

Час відправлення поїзда з Києва 23-38, прибуття в Донецьк 6-27 ранку, зупинки поїзда КИїв-Донецьк передбачено в м. Полтава, Слов'янськ, Краматорськ, Костянтинівка.

Розклад поїзда Донецьк-Київ №150 Хюндай:

Час відправлення експреса з Донецька 23-12, прибуття до Києва 5-56 ранку.

Квитки на експрес Інтерсіті Київ-Донецьк:

Купити квиток на нічний Хюндай Донецьк-Київ і Київ-Донецьк можна вже зараз, а у перший рейс новий швидкісний потяг відправиться 30 листопада 2012 року.

Скільки коштує квиток на нічний поїзд Хюндай Київ-Донецьк:

Базова вартість квитка на швидкісний електропотяг №150 з Києва до Донецька та з Донецька до Києва становить 256 грн 2 клас та 379 грн 1 клас.

Тема: нічний поїзд Хюндай Київ-Донецьк №150, розклад, квитки

1 comments:

Анонім сказав...

Скільки коштує білет на поїзд Шепетівка-Харків

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.