Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


Електронний квиток на поїзд: як купити білет на сайті онлайн


Інструкція з придбання електронних квитків через офіційний сайт Укрзалізниці

Електронний квиток на поїзд (ЕПД) – це електронний документ, сформований за результатами успішного оформлення та оплати через офіційний сайт Укрзалізниці, що містить повну інформацію про майбутню поїздку, оформлений багаж та унікальний номер.

Як купити електронний квиток на поїзд онлайн?



Визначення термінів:

Посадочний документ (візуальна форма електронного квитка) – дає право на посадку та проїзд у поїзді без звернення до залізничної квиткової каси. Документ, який одержує пасажир на електронну почту за результатами успішного оформлення та оплати електронного квитка на веб-сайті Укрзалізниці.

Перевізний документ (візуальна форма електронного перевізного документа) – дає право на перевезення багажу без звернення до залізничної квиткової каси. Документ, який одержує замовник за результатами успішного оформлення та оплати багажу на веб-сайті Укрзалізниці.

Бланк замовлення – підлягає обов’язковому обміну на залізничний квиток (квитанцію на перевезення багажу) у будь-якій залізничній касі. Документ, який одержує замовник за результатами успішного оформлення та оплати квитка та супутніх послуг на веб-сайті Укрзалізниці, містить повну інформацію про майбутню поїздку та унікальний номер.

Проїзний / перевізний документ (ППД) – квиток на проїзд залізничним транспортом або на перевезення багажу.

Резервування – виділення на певний проміжок часу місця в поїзді на підставі оформлення та оплати даної послуги на веб-сайті з подальшим викупом проїзного документа у будь-якій автоматизованій залізничній касі на території України або через веб-сайт.

Документ на послуги – розрахунковий документ, який одержує замовник за результатами успішного оформлення та оплати резервування або інших послуг.

Документ на повернення – розрахунковий документ, який одержує замовник за результатами успішного повернення ЕПД через веб-сайт.

Придбання електронного квитка

Щоб придбати квиток через сайт booking.uz.gov.ua, виконайте наступні операції:

1. Зайдіть на офіційний сайт Укрзалізниці uz.gov.ua, натисніть на банер «Онлайн резервування та придбання квитків». Або зайдіть на сайт booking.uz.gov.ua.

2. У рядку «звідки» почніть вводити назву міста, звідки плануєте розпочати поїздку. Після введення перших кількох літер з’явиться список станцій, із якого оберіть потрібну. Аналогічно введіть станцію прибуття - рядок “куди”.

3. Оберіть дату відправлення.

4. Після натискання кнопки «Пошук поїздів» на екрані з’явиться перелік поїздів з наявними вільними місцями - відповідно до введених параметрів пошуку. Також буде відображено час відправлення та прибуття, тривалість поїздки. Оберіть потрібний поїзд, тип вагону та натисніть опцію «Вибрати».

Умовні позначення:

  • П – плацкарт
  • К – купе
  • Л – СВ
  • C1 – вагон із сидячими місцями 1-го класу
  • C2 – вагон із сидячими місцями 2-го класу
  • C3 – вагон із сидячими місцями 3-го класу

5. На схемі, що з’явиться, оберіть вагон, місце (не більше 9) та введіть дані пасажира, який здійснюватиме поїздку. При потребі оберіть додаткові опції: «перевезення багажу», «резервування», «дитячий квиток».

Увага! Обов’язково вводьте ім’я та прізвища пасажира, який буде здійснювати поїздку. Змінити прізвище та ім’я при викупі проїзних документів у касі неможливо.

6. Додайте обрані місця у «Кошик». Перед вами з’явиться замовлення. Якщо вам потрібно придбати ще квитки – зробіть вибір повторно (пункти 2 – 5).

Увага! Уважно перевіряйте правильність написання імені та прізвища пасажира. За один раз можна замовити не більше 9 квитків.

7. Зазначте адресу електронної пошти, на яку буде надіслано Бланк замовлення, Посадочний документ, Перевізний документ або Документ на послуги (залежно від вибраної послуги та поїзда, на який купуєте квиток). Прочитайте та погодьтеся з договором оферти.

8. Після натискання «Оплатити», сайт Укрзалізниці перенаправляє вас на сторінку оплати.

9. Оберіть зручну форму оплати та введіть дані банківської карти: номер, термін дії та тризначний код (CVV2), що зазначений на звороті вашої карти.

10. Після успішної оплати на екрані з’явиться Посадочний документ, Бланк замовлення, Посадочний документ, Перевізний документ або Документ на послуги (залежно від вибраної послуги та поїзда, на який купуєте квиток).

Тема: як купити електронний квиток на потяг

2 comments:

Анонім сказав...

Як купити електронний квиток на поїзд по телефону щоб заказать?

Анонім сказав...

а цікаво ще складніше нічого не могли придумать з цим електронним квитком??????!!

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.