Поїзди: жд білети онлайн, розклад руху потягів 2023, наявність залізничних квитків, вартість білетів на потяг Київ, Львів та Львівська залізниця, Одеса, Рівне, Ужгород, Тернопіль, Харків, Варшава та ін. міста. Вартість проїзду, як забронювати квиток на поїзд, замовлення квитків по телефону та через інтернет. Наявність квитків Укрзалізниці: ціна проїзду, вартість квитка та наявність місць, е квиток онлайн, заказ білетів на поїзди.

Поділитися:

Розклад поїздів

Пошук поїздів


ПОВЕРНЕННЯ квитків на поїзд: як повернути ЗАЛІЗНИЧНІ квитки Укрзалізниці


Правила повернення залізничних квитків в Україні

Здати квитки на поїзд можна в будь-якій касі Укрзалізниці по всій території України, незалежно від міста, в якому ці залізничні квитки було придбано.

Таким чином, якщо квиток на потяг був куплений у Львові, здати квитки можна також у Києві або будь-якому іншому місті України.

Офіційні Правила повернення залізничних квитків в Україні регулюються Наказом Міністерства транспорту та зв'язку № 252 від 04.03.2008.

  • Якщо здати квиток на поїзд не пізніше, ніж за 24 години до його відправлення - пасажиру виплачується повна вартість квитка і плацкарти (певна частина вартості квитка, що вираховується для кожного потяга окремо), проте не виплачуються додаткові збори і комісії, утримується плата за послуги.
  • Якщо здати жд білет в період до 6 годин до відправлення поїзда - виплачується повна вартість квитка на потяг і 50% вартості його плацкарти.
  • Якщо здавати квитки на поїзд не пізніше, ніж за 3 години до його відправлення - виплачується тільки вартість самого залізничного квитка.
  • Якщо здавати білети пізніше 3:00 з моменту відправлення поїзда - жодної компенсації пасажиру не передбачено, за винятком документально підтверджених медичних причин.

Див докладніше: ПОВЕРНЕННЯ ЖД КВИТКІВ

На великих жд станціях здати квиток на поїзд можна в спеціальній касі Повернення квитків, при цьому гроші пасажирові будуть виплачені готівкою.

Увага: здати жд білети на території України можна тільки при пред'явленні свого паспорта.

Як здати квиток на поїзд, куплений через інтернет (квитки онлайн, в т.ч. квитки на поїзд через систему Е-Квиток):

Здати інтернет квиток на поїзд (т.зв. Е квиток) можна як у звичайній касі, так і в касах Повернення квитків.

Увага: здати квиток на поїзд, оформлений через інтернет, можна тільки за наявності паспорта, а також вказівки цифр банківської картки, з якої була здійснена покупка квитка на поїзд в інтернеті, відповідного розрахункового рахунку, найменування та МФО банку.

Повернення жд квитків, куплених через інтернет, здійснюється шляхом банківського переказу на вказану пасажиром картку, тобто повернення квитків на потяг, придбаних онлайн, здійснюється також у безготівковій формі.

Якщо квиток на поїзд втрачено - відновити його неможливо. Якщо жд квиток зіпсований - його можна відновити, звернувшись в організацію, яка його видала.

Якщо повернення квитків на поїзд проводиться з вини Укрзалізниці - у пасажира є можливість повернути кошти в повному обсязі і без сплати за послуги з повернення.

Тема: повернення квитків на поїзд Укрзалізниці

11 comments:

Анонім сказав...

А чому коли касир сама помилилася в даті потяга, вонеа вимагає повернення залізничного квитка?? І я відразу гроші втрачаю, щоб переоформити.

Анонім сказав...

При здачі квитка у Львові на поїзд Львів-Москва, який придбаний у Москві, не змогла повернути грошей. Тому що гроші повертають там, де був придбаний квиток. Абсурд, я ж не поїду назад до Москви, щоб здати квиток. Чому так?

Анонім сказав...

Якщо білет куплений у Москві то його продала РЖД, російська залізниця, вона й має відшкодувати гроші. В Москві українські квитки теж не приймають.

Анонім сказав...

Якщо квиток придбаний на іншу особу. Мені треба мати її паспорт? Чи достатньо свого? При здачі квитка.

Admin сказав...

Повернення квитків на потяг здійснюється за пред'явленням паспорта особи, на ім'я якої придбано залізничний квиток.

Анонім сказав...

Купила квиток у Києві на поїзд Львів-Будапешт. Хочу повернути квиток? чи можливо його повернути у іншому місці та скільки я втрачу?

Анонім сказав...

30.10.14 запізнилися на поїзд Київ-Ужгород №13 в зв"язку з запізненням прильоту літака.Здали 2 білети на потяг в Києві в касі №5,дістали "Розписку".Кили буде повернення грошей?

Анонім сказав...

При поверненні квитка, придбаного через інтернет, касир не запитала № банківської картки, а сказала, що кошти повернуться на ту картку, з якої оплачувалися квитки. Пройшло понад два місяці - кошти не повернулися. Ку ди звертатися?

Анонім сказав...

купила квиток в 15вагон а дитині вибила касір у 14вагон чи можна поміняти щоб дитина була зі мною

Оксана сказав...

Які часові рамки (години, дні) встановлені при поверненні квитків,що були куплені через інтернет? Чому ніде немає такої інформації.

Unknown сказав...

Якщо я повертаю білети раніше до відправлення поїзда скільки я втрачаю

Дописати коментар

Українська залізниця

Українська залізниця
|

Укрзалізниця: ціни на квитки

ВВЕДІТЬ СТАНЦІЇ, ЩОБ ДІЗНАТИСЯ ПРО РОЗКЛАД РУХУ ПОТРІБНИХ ПОЇЗДІВ:


© 2013 РЦ "Розклад поїздів". Сайт працює в режимі дослідної експлуатації. Представлені на сайті дані мають винятково інформативний характер. Претензії щодо роботи не розглядаються. Сайт не здійснює продаж чи бронювання квитків. У розкладі руху поїздів, вартості квитків тощо можливі зміни. Адміністрація не несе відповідальності за жодні неточності, затримки чи зміни. За докладнішою інформацією звертайтеся до квиткових кас "Укрзалізниці" або за тел. у Києві 0 (44) 503-7005.